22 Ocak 2017 Pazar

SANABANAVEONA

#kizkizaadana etkinliğimizin diğer sponsorlarında biri de @sanabanaveona isimli hesaptı. Bizlere hama boncuktan çok tatlı yılbaşı konseptli broşlar hazırlamışlardı ve paketleri çok özenli idi.Ürünler herkesin adına ayrı ayrı paketlenmişti.








Albenili paketler her zaman daha ilgi çeker ve özensiz paketlere göre daha çok tercih edilir.Benim için paketleme özeni çok çok önemlidir ve firma bu yönüyle benden kocaman bir artı aldı :)

İçinden çok güzel bir kardan adam çıktı:) Tabi bu benim payıma düşendi herkese farklı broşlar ve farklı aksesuarlar çıktı :) Ben broşumu çoook ama çooook sevdim :)








Ayrıca içinden son zamanların favori aksesuarı bir de choker çıktı :) Şansıma çok güzel günlük kullanabileceğim bir model çıktı :)









Paketin tüm içeriği ise bu şekildeydi :)








Firma küçük detayları da ince ince düşünmüş çok tatlı iç açıcı bir paket hazırlamışlardı. Özenleri hayran kalınacak cinstendi :)

Ayrıca takipçilerimize özel indirim kodları ve güzel dileklerini ileten kartlar yazmayı da ihmal etmemişler :)







Bu güzel ürünler ve harika paketleme için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Instagram sayfaları @sanabanaveona dan farklı model ve seçeneklere bakabilirsiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder