4 Şubat 2017 Cumartesi

KUTUKUTUMODACOM AKSESUAR KUTUSU

Herkese merhaba :)
Özel günlerden bir kaç tanesi yaklaşmışken sizlere güzel bir fikir vermek istiyorum :) Hediyeleri şüphesiz ki hepimizi severiz. Özellikle de kızlar sürpriz kutulara, kutular içinde verilen hediyelere ayrı bayılırlar kendimden biliyorum çünkü :)

Kutukutumodacom da bizler için her ay aksesuar ve moda kutusu olmak üzere iki çeşit sürpriz kutu oluşturuyor. Sizde hangisi size hitap ederse ondan alıyorsunuz. İçinden çıkanlar ise tamamen sürpriiiiiz:) Bu güzel kutulardan sevdiklerinize de alıp özel günlerinde hediye edebilirsiniz. Ona hediye alırken bir kutuda kendinize alıp şımartabilirsiniz :)

Kutu o kadar şirin ki gerçekten insanı şımartmaya itiyor ama benden söylemesi :) Renkli renkli ,herbiri için ayrı özenilmiş paketler insan açmaya bile kıyamıyor  :)  Hem pembe hem puantiyeli hediye paketleri olunca insan paketleri bile atmaya kıyamıyor :)

Evet önce sizi nasıl bir kutunun karşıladığına bakalım :) 




Böyle minnoş tatlış bir kutu karşılıyor sizi :) Ama dediğim kadar varmış değil mi :)

Şimdide içeirisinden çıkanlara bakalım :)


Son zamanlarda baya moda olan choker tarzı bir kolye çıktı :) Bu benim favorim oldu her kombinime kullanıyorum :)



Baykuş severler için çok güzel bir kolye daha çıktı içinden :) Uzun ve çoklu kolye takmayı sevenler bunu da çok beğenirler :)

Bu bileklikte kutumdan çıkan diğer baykuşlu aksesuarım. Bileklik gerçekten cok kaliteli kapanma yeri ise mıknatıslı olduğu için açılma sorunu ile karşılaşmazsınız :)

Diğer ürün ise bu yüzüktü. Benim parmaklarım küçük yüzükte model olarak büyük olunca annem göz koydu ve onun elinde çekmek istedim :)


Bunlarda kutudan çıkan diğer ürünler :) Şalın rengine ve yerine bayılmayan kalmadı diyebilirim :) Harika soft bir pembe :) Kurabiye kalıplarınada tabiki en çok annem sevindi :)

Sizlerde böyle dolu dolu bir kutuya sahip olmak isterseniz hemen siparişinizi verin. Instagram hesapları @kutukutumodacom  internet siteleri ise https://www.kutukutumoda.com/ . Şimdiden keyifli alışverişler dilerim :)


1 yorum: